PLIBERŠEK

                 prevajanje, lektoriranje

 

 

  POGOJI POSLOVANJA
1. Splošno

PLIBERŠEK prevajanje in lektoriranje je prevajalska agencija s katero upravlja podjetje OPTIMUS LINGUA, storitve, d.o.o..
Prevajalska agencija v nadaljevanju pomeni podjetje: OPTIMUS LINGUA, storitve, d.o.o., Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana.
Stranka v nadaljevanju pomeni: podjetje, fizično osebo, fizično osebo, ki opravlja dejavnost ali organizacijo, ki ji prevajalska agencija nudi storitve ali izdelke.
2. Pogodba

Pogodba med stranko in prevajalsko agencijo je sklenjena, ko prevajalska agencija pisno potrdi naročilo stranke ali ko dostavi prevod oziroma izvede storitev.

3. Cene in plačilo
Vse cene za prevajalske in lektorske storitve v prevajalski agenciji so navedene v SIT (slovenski tolar) in ne vključujejo davka na dodano vrednost (DDV). Vse cene za izobraževanje vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene veljajo ob potrditvi naročila s strani Prevajalske agencije. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
4. Odgovornosti
Prevajalska agencija se po svojih najboljših močeh trudi, da opravlja vse svoje storitve čim bolj kakovostno.
Prevajalska agencija ne daje garancije za točnost podatkov na spletni strani www.izobrazevanje-plibersek.si, ki so informativnega značaja, pravtako pa ne prevzema nobene, neposredne ali posredne, odškodninske ali druge odgovornosti zaradi napak v opravljenih prevodih oziroma pri katerikoli drugi opravljeni storitvi.
Stranka mora obvestiti Prevajalsko agencijo v zvezi z pritožbo v roku 30 dni, skupaj z detajlnim opisom kakršnekoli pritožbe.
5. Varovanje podatkov in zaupnost
Vpis osebnih podatkov v spletnem naročilu Prevajalske agencije je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev Prevajalske agencije. Prevajalska agencija ne bo nikoli posredovala, prodala, dala v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.
6. Preklic naročila
Stranka lahko prekliče naročilo v roku 1 ure po oddaji naročila po elektronski pošti ali telefonu.
7. Pravno obvestilo
Vsi podatki in grafika prikazani na spletni strani www.izobrazevanje-plibersek.si so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja.
8. Dostava
Vsi navedeni in dogovorjeni datumi in ure za dostavo prevodov oziroma vsi datumi in ure za roke dokončanja prevodov oziroma drugih storitev so zgolj okvirni. Zaradi kakršnekoli zamude pri dostavi prevoda stranka ne more zavrniti dostavo prevoda ali izvedbo storitve in preklicati pogodbe.
Prevajalska agencija ni odgovorna v kakršnihkoli okoliščinah za posledice kakršnekoli zamude v dostavi prevoda ali izvedbi storitve.

 

Naročila in prijave

Storitev prevajanja za nove stranke ne ponujamo.

Jeziki

Albanski, angleški, arabski 

beloruski, bosanski, bolgarski 

češki

danski

estonski

finski, francoski

grški, gruzijski

hrvaški

italijanski

japonski,

kantonski,

kitajski

latvijski, litvanski

madžarski, makedonski 

nemški, nizozemski, norveški

poljski, portugalski

romunski, ruski

slovaški, slovenski, srbski

španski, švedski

turški

ukrajinski.

Prevajanje | Lektoriranje |
Prevodi | Prevajalci | ©2003-2007, OPTIMUS LINGUA, storitve, d.o.o.