PLIBERŠEK

                 prevajanje, lektoriranje

 

 

PODJETJE

PLIBERŠEK prevajanje in lektoriranje s sedežem v Ljubljani predstavljata Agencija za prevajanje in lektoriranje  s širokim spektrom kakovostnih prevajalskih in lektorskih storitev.

Kontaktne informacije
Naslov:

OPTIMUS LINGUA, storitve, d.o.o.

Ameriška ulica 8

1000 Ljubljana

SLOVENIJA  

Obvestilo: Storitev prevajanja za nove stranke ne ponujamo.
Agencija za prevajanje

Glavna storitev prevajalske agencije so strokovni prevodi vseh vrst besedil, ki jih opravljajo diplomirani prevajalci ali strokovnjaki iz posameznih področij. Nudimo tako elektronske stike: izračun cene na spletni strani, naročila in informacije preko elektronske pošte in spletnega naročila, kot tudi klasične: posredovanje projektov in prevodov v našem centru v pisni obliki, na CDjih ali po pošti.

Agencija za lektoriranje

V okviru storitve Lektoriranje nudimo strokovne lektorske preglede vseh vrst besedil za slovenščino in tuje jezike, ki obsegajo slovnične spremembe in ustrezne slogovne spremembe glede na zvrst besedila. Preglede besedil v slovenskem jeziku opravljajo profesorji slovenščine ali diplomirani slovenisti, preglede besedil v tujih jezikih pa rojeni govorci (native speaker) ustreznega jezika, ki so iz jezika hkrati diplomirali.

 

Naročila in prijave

Storitev prevajanja za nove stranke ne ponujamo.

Prevajanje | Lektoriranje |
Prevodi | Prevajalci | ©2003-2007, OPTIMUS LINGUA, storitve, d.o.o.